URL-ja pripomočka ni bilo mogoče najti.

 Praktični del usposabljanja za preizkus znanja o ravnanju z orožjem smo zasnovali tako, da se lahko tudi popoln začetnik nauči z orožjem ravnati varno. Spoznajte različne vrste nabojev, osnove vzdrževanja orožja, red na strelišču in pravila streljanja. Seznanili se boste z najsodobnejšim orožjem in se naučili pravilnih postopkov pri uporabi polavtomatske pištole ter varnega ravnanja pri odpravi zastojev. Osvojili boste osnove streljanja, kot so pravilna drža orožja, merjenje in sprožanje. Tudi posamezniki, ki so v preteklosti že imeli izkušnje z orožjem, so naš sistematični pristop k učenju ravnanja z orožjem ocenili pozitivno.

 Za varnostne službe in pripadnike državnih organov prilagodimo usposabljanje na višji začetni nivo znanja. Druga stopnja usposabljanja vedno vsebuje vse elemente varnega ravnanja z orožjem v kombinaciji z nadgradnjo k praktični uporabi orožja. Program je odvisen od potreb naročnika in stopnje začetnega nivoja znanja udeležencev.

Utrinki s praktičnega dela usposabljanja za državni orožni izpit:


VIDEO: praktični del usposabljanja za preizkus znanja o ravnanju z orožjem

 

    
  
izvedba usposabljanja za nosenje orozja za drzavni izpit - svjurij.com tecaj rokovanja z orožjem za orožni izpit - svjurij.com usposabljanje za preizkus znanja o ravnanju z orožjem - svjurij.com